Home [En]
Produkter
Salesmatrix v4
Services [En]
Downloads [En]
Support [En]
Where to buy [En]
Contact Us [En]Address: Nya Hamngatan 17 BV Sundsvall 85229
Tel:+46 (0) 701 131 131
Fax: +46 60 61 64 47
Email: sales@salesmatrix.com.au

Produkter 
Salesmatrix v4Introduktion

 
Det finns så mycket information i din försäljning data, men att hitta informationen du vill ha begravt i en massa pappersarbete är både tidsödande och nästan omöjligt. Salesmatrix är din nyckel för att låsa upp kritisk intelligens gömda i ett berg av försäljnings transaktioner. Använd Salesmatrix för att skapa vinnande strategier som levererar verkliga resultater för ditt företag. Identifiera huvud kunder och säsongsbetonat trender och framhäva kundernas köpvanor. Snabbt gräva och avslöja viktigt information för att driva din försälning och marknadsförings strategier i rätt riktning. Integration med ledand bokföring systemer låter dig att börja förstå vilka produkter, kunder och försäljare presterar i ditt företag idag.

Integration

 
Salesmatrix integrerar med all ledande bokföring och facturering systemer. Väl noga vilket facturering packet att integrera med. Salesmatrix omedelbar skapar länkar för att öveföra all din data. Data kan bli framtagit från mångaldiga data baser. Det ej behövs att åter komma in.

Summering skärm

 
Summerings skärm ge ett snabb bild av försäljnings presterandet over vilka som helst två perioder. Använd traffikljus för ett visuellt indikation av försälnings presterandet. Från den 20 i topp fönster kan du övervaka din total affärs aktivitet inkluderande kunder, produkter och försäljnings presterande, med detsamma.

Data grid


Den Salesmatrix data grid tillåter dig att överblicka all försäljning, produkter, kunder och försäljare på ett skärm. Revolutionerar sättet du håller försäljnings sammanträdander. Med Salesmatrix behöver man ej lita på tråkiga statiska reporter. Kontollera vilket överblick du vill övervaka, för bästa information och business intelligence. Du kan betrakta ett mångfald av olika kombinationer inkluderande produkter gånger kunder, försäljare ganger kund, och försäljare ganger product. Använd traffikljus funktion för att framhäva försäljningstrender ögonblickligen. För att identifiera och analysera problemer ytterligare, clicka på vilka cell som helst, drill ned och överblicka mer specifika transaction detaljer. Analysera dina kunder, produkter och försäljare som aldrig förr. Denna analys kan lätt tryckas.

Export


Att exportera data till Microsoft Excel är lika enkelt som att ckicka på det export ikonen. Den valde data grid är ögonblickligen exporterad, och ge dig all den flexibilitet som behövs att skapa dina egna skräddarsydd reporter för att analysera ytterligare.

Presterande bedömning


Den presterande bedömning kännemärke tillåter dig att mäta kritoka marknadsanalyser ögonblickligen. Väl den lämpliga criteria från den drop down låda. Till exempel, varför köper 46% av var kunder mindre än 9% av vara produkter?

80/20 Regel


Förstå vad det 80/20 regel etyder för ditt företag. Justera rullningslist för att minska din fokus till dina huvud kunder och produkter. För att identifiera dina kunder och produkter fångat från ditt val, clicka på visa denna urval punkten. Nu kan du betraktar detlajer bakom din urval och analysera ytterligare. Den Salesmatrix fokus kännemärke ger dig all den flexibilitet som fattas i skriftliga reporter.

Säsong


Använd grafisk framställning för att visuellt identifiera trend information på alla försäljare, produkter och kunder. Använd trendlinjer för att utveckla förutsägelser och förbättra nogrannheten i din försäjlnings planering.

Passar Salesmatrix till mitt företag?


Flexibiliteten hos Salesmatrix tillåter dig att adaptera det till diit företags beskaffenhet, och därför är tillämplig till ett bredd urval av olika företagen. Till exempel, huruvida du arbetar i partihandel/grossisthandel eller i tjänst industri, Salesmatrix kan vara skräddarsydd för att passa ditt företag.

Kontakt


Om du skulle vilja se hur Salesmatrix kan fungera för ditt företag, var god och ringa eller meilja oss.
Sverige 0701 131 131

På engelska:


You can see either a full overview presentation of the Salesmatrix advantages.
© Copyright 2012. All rights reserved. Contact: Salesmatrix